Kérdésed van? Hívj bizalommal 06-70-883-60-80

logo inverz kozep

Liofilizált Málna 50g

Tartóstószer mentes szárított gyümölcs. A feltüntetett képek illusztrációk, a valódi termékek ettől eltérhetnek. A liofilizálás az egyik legkíméletesebb tartósítási módszer.

A liofilizált jelentése: fagyasztva szárítás. A gyümölcsök feldolgozása során a teljes víztartalmat eltávolítják, így ezek, például eper, minden értékes összetevője, része, hatóanyaga (vitaminok , mikroelemek) teljes egészében megmaradnak.

A szárítani kívánt, természetes víztartalmú gyümölcsöket először lefagyasztják, majd alacsony nyomáson,
nagyon lassan felmelegítve a jéggé fagyott vizet „eltüntetik” belőle. A víz közvetlenül a szilárd (jég) halmazállapotból alakul gáz halmazállapotú gőzzé, a folyadék fázis kihagyásával. Ez a technológia magas színvonalú és kíméletes. A liofilizálás, vagy liofilezés elég tudományosan hangzik. Pedig egyszerű. fagyasztva szárítást jelent.

Ráadásul, szinte a teljes folyadékot is kivonják így a feldolgozott termékből, jelen esetben a málnaszemekből.

Az ezzel a tartósítási eljárással készített, szárított gyümölcsök egyrészt nagyon könnyűek, hiszen nincs bennük víz, folyadék, másrészt cukor, vagy kén-dioxid hozzáadása NÉLKÜL is hosszabb ideig eltarthatóak, anélkül, hogy megromlanának.

FIGYELEM! Ezek a termékek porcelán törékenységűek. Bár ezeket agy megbízható első magyarországi forgalmazótól szerezzük be, sajnos, előfordulhat, hogy a szállítás, feldolgozás során törnek, vagy porózussá válnak. Ez persze nem befolyásolja ízüket, felhasználhatóságukat sem. A magzsolánál külön munkafolyamatot dolgoztunk ki, és azért is csak 50 g-os csomagolásban áruljuk, mert így még kevésbé törnek,. de előfordulhat, hogy a termék egy része (reményeink szerina kisebb) töredezett, vagy por jellegű. Kérem, ezt vegye figyelembe rendelése leadásakor.!

Ráadásul, gyönyörűek is, hiszen megtartják az eredeti gyümölcs alakját, formáját, ahogy az az alábbi képen is jól látható.

Kepernyofoto 2022 11 02 12.00.35

3.899Ft

További információk

Mennyiség