Kérdésed van? Hívj bizalommal 06-70-883-60-80

logo inverz kozep

Bemutatkozás

Kis családi vállalkozásként tudjuk milyen fontos és értékes a szeretteinkkel töltött idő, éppen ezért hiszünk abban, hogy az ünnepeknek, a régen várt baráti találkozóknak nem az idegeskedésről és az utolsó pillanatos kapkodásokról kell szólniuk.

Cégünk azért jött létre, hogy vásárlóink egy helyen, kényelmesen érhessék el az összes szükséges kelléket egy jól sikerült partyhoz,  a dekorációtól kezdve, az édességeken, italokon és virágokon keresztül egészen az ajándékokig! Az ország legjobb termékeit gyűjtöttük össze  hazai partnerekkel és termelőkkel együtt dolgozva, és folyamatosan dolgozunk a kínálat bővítésén vevőink igényeinek megfelelően, hogy mindenki megtalálja nálunk a számára legideálisabbat.

Küldetésünk

Pontosan tudjuk mennyi szervezéssel jár egy tökéletesen sikerült összejövetel megvalósítása, ezért célunk, hogy ezt minél jobban megkönnyítsük, és a szervezők is felhőtlenül szórakozhassanak szeretteik társaságában vagy könnyedén lenyűgözhessék barátaikat egy fergeteges bulival.

Díjnyertes termékeink garanciát jelentenek a kiváló minőségre, ráadásul a futárokat sem kell egész nap lesned! Velünk minden szükséges dolgot egy füst alatt beszerezhetsz, és a megrendelt termékeket együtt, összecsomagolva küldjük el Neked.

pexels nataliya vaitkevich 6214121 2

Minden nap azon dolgozunk, hogy webáruházunkban kizárólag a legjobb termékekből válogathass.