Étcsokis aszalt megy
Az étcsokoládés, azaz, a csokiba mártott aszalt meggy a fogyasztó igényeit kielégítő különleges termék, amely nem csak jóízű rágcsálnivaló, hanem hozzájárul az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozáshoz.
A feltünett képek illusztrációk, a valódi termék ettől bizonyos esetekben eltérhet. Étcsokis aszalt meggy, étcsokoládéba mártott meggy
Vannak olyan finomságok, édességek, melyek pont attól finomak- hogy nem édesek. Ilyen például ez a drazsézott aszalt gyümölcs is, az étcsokoládéval bevont aszalt magozott meggy.
Az étcsokoládé kissé kesernyés zamatát jó kiegészíti a meggy savanykás ízvilága. Ez elírva nem túl biztató, de a két finomság együtt, egymás hatását erősítve egy gazdag ízharmóniát hoz létre.
Egyébként a meggy magyar termelőktől származik, a 65% bevonó csokoládé Olaszországból, és itthon gyártják egy kis kecskeméti manufaktúrába. Az étcsokoládé élettani hatása kedvező, kevesebb cukrot tartalmaz, mint a többi csokifajta.
