Kesudió 250g
A kesudió a Dél-Amerikából származó, minimum 10m magas fa termése. Az igazi termés a gyümölcsként fogyasztott kesualma, ennek a kocsányából kialakult, kb. 2 cm hosszú áltermés.
Sok értékes ásványi anyagot – kálium, kalcium, réz, cink, magnézium, vas és foszfor) – valamint E- és B-vitaminokat tartalmaz azon kívül, hogy nagyon finom!
Ma már a kesudió termesztés ipari méretű, és leginkább Indiából és Vietnámból származik, de Brazilia Nigéria is nagy termelő ország. Több mint 3-5 évig is eltart, amíg végre termést is hoz.
Ha folyamatosan beépítjük ezt étrendünkben, elméletileg 25%-al csökkenthetjük az epekövek jelentkezését. És amit még külön szeretnék kiemelni, hangsúlyozni: a kesudió rágcsálása segíti a fókuszálást, és a megfeszített szellemi teljesítményt.
Így ajánlható félévi vizsgák ZH-k előtt, tervezéshez, de akár céges megbeszélésekhez, meetingekhez, tárgyalásokhoz is – jobb alternatíva, mint a fehér lisztből készült péksütemények, ropik
