Kérdésed van? Hívj bizalommal 06-70-883-60-80

logo inverz kozep

Étcsokoládé pasztilla Callebaut 54,5%

A belga Callebaut az egyik legnagyobb név a kakaó- és csokoládéiparban, 1911 óta. A 811-es az egyik, méltán legendás termékünk.

Az igazi ínyencek választásai is ez. Ha ön kiváló alapanyagból szeret dolgozni, megtalálta a megfelelőt. Eredeti nagy kiszerelésű Callebaut termékből csomagolva.
A feltünett képek illusztrációk, a valódi termék ettől bizonyos esetekben eltérhet. kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgálószer: szójalecitin, természetes vanillia aroma – kakaó szárazanyagtartalom: min: 54,5% nyomokban tejet tartalmazhat! Ez a különleges finom belga csokoládé, a „Wieze kakaó keverék” leírásából készült.

A tökéletesen kiegyensúlyozott és kerek íz elérése érdekében 3 különböző származási országból: Elefántcsontpartról, Ghánából és Ecuadorból származó kakaóbabot turmixolunk.

Az egész kakaóbab pörkölés garantálja a teljes, karakteres ízét, és a különleges, csak erre a fajtára jellemző zamatot. Prémium minőségű étcsokoládé pasztillák Callebaut belga csokoládéból 53,5%-os kakaótartalommal.

A különleges pörkölés garantálja a testes ízt, a tömör kakaós testet és a finom, gyümölcsös jegyeket.
Ez a kiegyensúlyozott mestermű tökéletesen illeszkedik az összetevők széles választékához, a cukrászattól kezdve a kekszekig, szószokig és italokig.
Minden alkalommal nagyszerű végeredményért. kerek, rendkívül kiegyensúlyozott csokoládéízzel rendelkezik, sima kakaó, kellemes intenzitással, nagyon enyhe vanillia jegyekkel. Könnyű párosítani a különböző ízek és összetevők széles választékával.

Csokoládé készítéshez, bevonáshoz ajánlott, ezen kívül csokoládé krémekhez, bevonáshoz, bonbonkészítéshez. Trüffel, Torta (bevonó) és minden más amihez prémium minőségű csokoládét kel felhasználni. A fenntartható fejlődés érdekében a cég a Cocoa Horizons Alapítványon keresztül segíti a termelőket. Ez azt is jelenti, hogy remélhetőleg hosszú időn keresztül elérhetőek, megvásárolhatóak lesznek ezek a kiváló termékek, hiszen a farmerek megélhetése is így biztosított.

Csoki rendelés, csokoládé Budapest, webshop, étcsokoládé, étcsoki

Kepernyofoto 2022 11 02 12.00.35

1.999Ft3.699Ft

További információk

Mennyiség

,