Kérdésed van? Hívj bizalommal 06-70-883-60-80

logo inverz kozep

Fehér csokoládé pasztilla, Velvet White, Callebaut 32%

A belga családi vállalkozás termékei világszerte ismertek, a cukrászok körében. Ez is egy különleges csokoládé pasztilla. A feltünett képek illusztrációk, a valódi termék ettől bizonyos esetekben eltérhet. cukor, kakaóvaj, teljes értékű tejpor, kakaómassza, emuláló: szója lecitin, természetes vanilia aroma, kakaópor. Velvet White, 34,6% Callebaut belga fehér csokoládé pasztillák, 34,6%-os kakaótartalommal. A friss tej tökéletes, erős ízével. Ráadásul, nem is túl édes – pont jó! 🙂

Selyem fehér, tökéletes minőségű, fehér csokoládé sütési alapanyag. Jól harmonizál akár az egzotikus fűszerekkel, és minden gyümölccsel.

Gazdag, és kifejezetten krémes íz. Optimális: öntés, bevonás, ízesítés, bevonat készítéséhez – kompromisszum nélküli, tökéletes végeredményt biztosít minden alkalommal.

A professzionális felhasználók, és az igényes, „sütésmániások” egyik kiváló választása lehet már Magyarországon is ez a fehér csokoládé pasztilla.

Mivel ez a családi vállalkozás már jó 100 éve működik sikeresen, receptjeik, termékeik alaposan kidolgozottak. A hagyományos, más gyártók termékeihez képest ez mindenképpen jobb választás, főleg, ha az célunk, hogy a süti, torta ne a legolcsóbb összetevőkből álljon, hanem mindenkinek elégedett mosolyt csaljon arcára. Elhivatott cukrászok, cukrászdák is előszeretettel választják ezt a terméket – így bátran ajánljuk.

A belga cég ügyel arra, hogy ne csak a termékei, de csomagolása is világszínvonalú legyen. Mi is arra törekszünk, hogy az élelmiszeripari szabványoknak megfelelő fóliába csomagolt alapanyag a legjobb minőségben juthasson el a fogyasztókhoz, vásárlókhoz.

Bár a csokipasztillákat elsősorban süteményekhez ajánlják, akár nassolni valónak is kiváló választás, csak alig lehet abbahagyni.

Kepernyofoto 2022 11 02 12.00.35

1.999Ft3.699Ft

További információk

Mennyiség

,